SBS Säkerhet

Evenemangssäkerhet 

Allt från ordningsvakter,publikvärdar till scenstaket och scenvakter.

Våra tjänster

Evenemangssäkerhet för företag och föreningar

Anlita oss för att säkerställa att ert evenemang blir tryggt och säkert. Vi erbjuder allt från ordningsvakter,värdar till scenstaket och scenvakter. Hos oss kan ni som företag eller förening få en skräddarsydd helhetslösning utifrån era behov.


Ordningsvakter

SBS Säkerhet har lång erfarenhet inom branchen och vi kan idag erbjuda ca 150 ordningsvakter för alla typer av evenemang. Med lång erfarenhet och utbildning i första hjälpen säkerställer vi att ni får ett säkert och tryggt evenemang oavsett vart i Sverige ni befinner er.

Gate, entrépersonal samt visitatörer.

Vi kan erbjuda gate personal som kontrollerar att endast rätt fordon/personer kommer in på området. I entrén har vi våra trevliga scanner personal som med ett leende på läpparna hälsar gästerna välkomna. Vi kan även erbjuda visitatörer med lång erfarenhet av arbetet. 

Scenpersonal och scenstaket

SBS Säkerhet kan erbjuda våra scenstaket från Mojo Barriers. För att hyra scenstaket maila oss.

Vi erbjuder även personal som kan jobba runt scenen med säkerheten. Lyft och andra förekommande uppgifter är inga problem.

Säkerhetsansvarig

SBS Säkerhet har lång erfarenhet i att jobba med evenemang. Vi kan därför erbjuda en säkerhetsansvarig som sköter alla kontakter med berörda myndigheter. Vi kan även hjälpa till med säkerhetsanalys, beredskapsplan och nödplaner samt vara behjälpliga vid tillståndssökande.

Vi erbjuder även artistsäkerhet.

SBS Säkerhet

Söker ni erfarna ordningsvakter och värdar för ert event är vi företaget för er.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar vare sig det handlar om ordningsvakter, värdar eller helhetslösningar för stora eller små evenemang.