SBS Säkerhet

Värdar 

Ger en lugn och trevlig stämning.

Våra tjänster

Entré- och publikvärdar för trevlig atmosfär.

Vi erbjuder både entrévärdar och publikvärdar för olika event där allmänheten har tillträde. Det skapar en lugn och trevlig atmosfär. Våra värdar arbetar alltid efter vårt motto att vara lyhörda och kommunicera med deltagare under ett event samt följa de överenskomna riktlinjerna.


Entrévärdar

Våra entrévärdar ger ett varmt välkomnande i entrén till dina evenemang och tillställningar! De arbetar utefter era önskemål. Entrevärdar kan med fördel användas som ett komplement till ordningsvakten. 

Publikvärdar
/Säkerhetsvärdar

Vid konserter och evenemang med mycket publik krävs det ofta extra resurser för att hålla ordning på publik och scenområde. Publikvärdar jobbar med folkmassor genom dialog och information samt sköter ackreditering kring scenområde och backstage. Publikvärdar kan med fördel användas till visitation. 

Servicesvärdar

På ställen där det förekommer mycket folk i form av gäster eller besökare vill man gärna ha servicevärdar som är behjälpliga med service, biljettscanning och information. Våra servicevärdar passar perfekt när ni vill nå ut till större folksamlingar och då ni behöver utöka era egna resurser. 

Scenvakter

Vid större konserter där det kommer mycket publik vill man gärna ha scenvakter. Dessa jobbar framför scenen och har koll på publiken så ingen skadar sig eller om någon behöver vätska eller kanske till och med lyftas över staketet för att få vård eller möjlighet till återhämtning. 

SBS Säkerhet

Söker ni erfarna värdar för ert event är vi företaget för er.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar vare sig det handlar om ordningsvakter, värdar eller helhetslösningar för stora eller små evenemang.