SBS Säkerhet

Ordningsvakter

Erfarna ordningsvakter med utbildning i första hjälpen.

Våra tjänster

Ordningsvakter

På områden där man vill skapa extra trygghet är våra ordningsvakter ett bra alternativ. De ser till att den allmänna ordningen efterlevs genom att arbeta aktivt och förebyggande mot ordningsstörningar och berusning. Våra ordningsvakter är dessutom sjukvårdsutbildade vilket bidrar till extra säkerhet bland besökare och personal. Vi önskar gärna en kombination av ordningsvakter och någon form av värd för att täcka en helhetslösning. 

Ordningsvakter för olika event

SBS Säkerhet har lång erfarenhet inom branschen och vi erbjuder idag cirka 150 ordningsvakter för allt från den lilla krogen till stora event. Med lång erfarenhet och utbildning i första hjälpen kan vi se till att ni får ett lugnt och tryggt evenemang, oavsett var i Sverige det är.


Entrévärdar

Våra entrévärdar ger ett varmt välkomnande i entrén till dina evenemang och tillställningar! De arbetar utefter era önskemål. Entrevärdar kan med fördel användas som ett komplement till ordningsvakten. 

Publikvärdar
/Säkerhetsvärdar

Vid konserter och evenemang med mycket publik krävs det ofta extra resurser för att hålla ordning på publik och scenområde. Publikvärdar jobbar med folkmassor genom dialog och information samt sköter ackreditering kring scenområde och backstage. Publikvärdar kan med fördel användas till visitation. 

Servicesvärdar

På ställen där det förekommer mycket folk i form av gäster eller besökare vill man gärna ha servicevärdar som är behjälpliga med service, biljettscanning och information. Våra servicevärdar passar perfekt när ni vill nå ut till större folksamlingar och då ni behöver utöka era egna resurser. 

Scenvakter

Vid större konserter där det kommer mycket publik vill man gärna ha scenvakter. Dessa jobbar framför scenen och har koll på publiken så ingen skadar sig eller om någon behöver vätska eller kanske till och med lyftas över staketet för att få vård eller möjlighet till återhämtning. 

SBS Säkerhet

Söker ni erfarna ordningsvakter för ert event är vi företaget för er.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar vare sig det handlar om ordningsvakter, värdar eller helhetslösningar för stora eller små evenemang.